ayrılık dizisi AYRILIK DİZİSİ ayrılık dizisi

ayrılık dizisi,ayrılık dizisi fragmanı,ayrılık dizisi müziği,ayrılık dizisi resimleri,ayrılık dizisi 1.bölüm,ayrılık,pana film,ermeni genci,showtv,kurtlar vadisi veliahtı,ayrılık dizisi,şaşmaz,ayrılık dizisi downland,ayrılık dizisi mp3,fadık sevin aatsoy,ayrılık dizisi oyuncuları

9 Mart 2007 Cuma

Ayrilik dizisi ayrılık dizisi fragmanı

Etiketler: , , , ,

ayrılık dizisi 1.bölüm resimleri






Etiketler: , ,

6 Mart 2007 Salı

ayrılık dizisi resimleri






Etiketler: , , ,

Ayrılık Dizisi Çekimleri Haberleri

Ayrılık Dizisi Çekimleri Haberleri
Vadi'ye inemeyen Kurtlar'dan şok atak!!! İşte Pana filmin yeni dizisi!!!

'Kurtlar Vadisi Terör' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından Pana Film, Ermeni kızı ile Türk gencinin aşkını anlatan dizinin çekimlerine başladı. Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi'nden fazla reyting alacağını savundu.

'Kurtlar Vadisi Terör' dizisinin yayından kaldırılmasının ardından Pana Film, Ermeni kızı ile Türk gencinin aşkını anlatan dizinin çekimlerine başladı. Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi'nden fazla reyting alacağını savundu.


Pana Film tarafından 13 bölümlük 'Ayrılık' adlı dizinin Bartın'a bağlı Amasra İlçesi'nde süren çekimleri tamamlandı. 60 kişilik ekibin çalıştığı dizinin çekimlerine, Amasra haricinde Bolu'nun Göynük İlçesi ve İstanbul illerinde devam edilecek.

Etiketler: , , ,

Ayrılık Dizisi fragmanı

Rtük'ün uzak kumandalı talimatlar sonrası yayından kaldırttığı kurtlar vadisi terör dizisinden sonra Kurtlar Vadisi nin yapımcı firması Pana Film in yeni dizisi Ayrılık ın Fan sitesi açıldı.Bölücü örgütün zararlarını örtbas etmek isteyen sürtük Şimdiki konumuz ermeni terörü ve asala terörüne de ses cıkaracakmı bunu hep birlikte göreceğiz.Şimdiye kadar kurtlar vadisi terör dizisi ile yapmaya çalıştığımız gibi ayrılık dizisindede bölümler fragmanlar özel resimler ile yine sizlere hizmet vermeye gayret edeceğiz.

Etiketler: , , , ,

Ayrılık Dizisi Müziği-Jenerik-Film Müziği

AYRILIK

Fikrimden geceler yatabilmirem
Bu fikri başımdan atabilmirem
Neyleyim ki sene çatabilmirem

Ayrılık ayrılık aman ayrılık
Her bir dertten ala yaman ayrılık

Uzundur hicrinden gara geceler
Bilmirem men kendim kara geceler

Kor oktur kalbime yara geceler
Buruhtur gönlüme hara geceler

Bu güzel türküyü;
Barış Manço'dan dinlemek için tıklayın
Ayna grubundan dinlemek için tıklayın

Etiketler: , , ,

Ayrılık dizisi mart ayında Show TV ekranlarında

Ayrılık dizisi şubat ayında Show TV ekranlarında

Pana Filmin Türk genciyle Ermeni gencin aşkını anlatan Ayrılık adlı dizi şubatta Show tv de başlayacak.


Bir sevda hikayesi...
1970’lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevda, Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşür. Ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarıdır. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızı Aslı, yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da babasından önce Kerem’ini bulacaktır. Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı topraklarda aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesi…

Etiketler: , , ,

TRbuL zirvedeki siteler Рейтинг: Бинокли, приборы ночного видения, ночные прицелы, зрительные трубы. Top 50 MMO Gamez TOP strony wg MR Clark and Partners Topsite Beste Fussball WM 2006 Seiten eine-millionpixel Topsites List Bal Toplist My Topsites List La top 100 piu devastante della rete!!